Tukar link

Saturday, August 2, 2008

Ade cite skit lagi..

Ni gambag lampu UV lamp masa dok menyala. harap anda semua tidak melihat gambar ini, sebab, amaran di kotak dia: CAUTION(RG-3):Avoid exposure of eyes and skin to unshielded lamp. Ni dalam bilik suntik di farm saya.

Penah tengok dak pokok bunga ni..
Selalunya depa dok tanam pokok bunga ni di sepanjang jalan estet kelapa sawit. Kalau tengok gambar atas, nampak serangga suka mai kat dia. Mungkin untuk membantu proses pendebungaan. Saya nak tunjuk gambar ni sebab saya penah tengok dalam satu blog tu, kawan kita jugak, depa pi melawat bangsal cendawan di Johor. Di sekitar bangsal cendawan dia ada ditanam bunga ni..saya baru perasan yang bunga ni ada di tanam di rumah kampung saya.

4 comments:

Gogsard said...

Bro, tak pasang UV light lam bangsal production ka ?

ijad said...

salam... tak nak join gath ke...

ijad said...

salam... selamat aidilfitri 2008

Nazmy Mohamed said...

awat dh lama x apdet?maseh brkecimpong dlm prusahaan cndawan or dah quit hangat2 tahik lembu?