Tukar link

Sunday, January 25, 2009

Assalamualaikum,..

Apa habag semua..sihat no..
sepatutnya ada banyak gambag-gambag yang patut saya display untuk anda semua, tapi saya tak tau tang mana depa simpan. Pengendali komputer peribadi ni ada ramai...jadinya gambag tu saya tak tau depa simpan dalam fail yang mana.

Seronok dengar cerita CIMA punya exspansion plan..sebab saya pernah pi tempat depa, saya tau lagu mana cerita depa..tanah yang diratakan itu tentu di sebelah right wing, sebelah meeting/seminar room depa..Nanti kalau ada kesempatan, saya nak pi tengok bila dah siap..
Pak Syed CSU pulak dok sibuk joi mesin..macam-macam mesin dia dok joi.Baguih la lagu tu.. mesin untuk pengusaha kecil-kecilan lagu kita ni laa.Pengusaha besar tak pakai la mesin lagu tu. Mesin depa kena rm15 ribu keatas. Tapi saya rasa harga mesin tu patut bulih kurang lagi.. pasai besi dah tak harga dah la ni..mungkin ada part yang patut di buat dari plastik..

Cik Rusila FAF pun dah jadi lagi hebat la ni..Projek Kemaman ada, projek Kajang pun ada.. adoii.. buat la sis.. selagi terdaya..

Si Faisol ni lagi sibuk, dah ramai pekerja dah..indon..cuka kayu nak joi,bongkah nak joi..asal barang jadi duit..satu hajat saya yang belum kesampaian..melawat tempat dia.

Dan saya sendiri..hampir setahun tak buat bongkah.. dah lupa nak buat lagu mana.Ni tengah sibuk dok nak buat sendiri bangsal saya..saya dok tengok bangsal-bangsal yang terkini tak payah lantai simen pun.. tanah merah..tengok AYNE punya..tanah kampung, pun ok..
Bangsal yang kedua ni akan ada anjakan paradigma yang ketara..melalui perbualan telefon antara saya dan Pak Syed, saya dah ada idea dan saya bersetuju dengan pendapat-an Pak Syed.Tapi sebenarnya saya dah habis modal, tu yang tak nak berlantaikan simen.

Terima kasih..


1 comment:

hasbullah ahmad said...

assalamualaikum.
en din masih mengusaha cendawan lg ka ?
blh bg contact no utk dihubungi?